Rețete: Feluri principale și gustări
REMUNE™ RASPBERRY ȘI FRIGĂRUI CU MOZZARELLA ȘI ROȘII
Potrivit pentru: xerostomie
Ingrediente
200 mL Remune™ Zmeură
8 roșii cherry
8 perle de mozzarella
Frunze de busuioc proaspăt
Instrucțiuni
Serviți Remune™ Zmeură cu niște mozzarella simplă și frigărui de roșii. Aveți nevoie doar de 4 frigărui, 8 roșii cherry spălate, 8 perle de mozzarella și câteva frunze de busuioc proaspăt. Alternați 2 roșii, 2 perle de mozzarella și frunze de busuioc pe o frigăruie. Repetați aceiași pași cu celelalte frigărui.
Valori Nutriționale
Remune contribuie cu: | ||
Calorii | 476.1 kcal | 222 kcal |
Proteine | 30.7 g | 9.6 g |
Carbohidrați | 26.4 g | 20 g |
Grăsimi | 27.2 g | 11.2 g |
MEDALIOANE DE PUI CU SPANAC ȘI PIURE DE PORTOCALE ȘI MORCOV
Potrivite pentru: anorexie
Ingrediente
1 Porție
200 mL Remune™ Zmeură
120 g piept de pui fără piele
50 g ardei roșu prăjit
25 g spanac prospăt
125 g morcovi
75 mL suc de portocale
15 mL lapte de cocos
1 vârf de sare
1 vârf de piper negru
Instrucțiuni
Pentru medalioane:
Așezați pieptul de pui pe o foaie de aluminiu și bateți-l pentru a se aplatiza. Puneți ardeiul roșu prăjit și spanacul în mijloc și rulați ca pentru sushi, legând la capete. Umpleți o tigaie de dimensiune medie cu apă până la jumătate și aduceți la punctul de fierbere. Puneți rulourile din piept de pui învelite în folie în tigaie, reduceți focul la mic și gătiți timp de 15 minute. Luați de pe foc. Îndepărtați folia și, când se răcește suficient, tăiați în medalioane..
Pentru piure:
Curățați morcovii și tăiați-i cubulețe. Într-o oală mică, puneți morcovii, laptele de cocos și sucul de portocale și gătiți timp de 15 minute sau până când se înmoaie. Luați de pe foc, asezonați și pasați. Adăugați Remune™ Zmeură și pasați din nou. Folosiți un vas de supă pentru a servi, așezând piureul pe fund și rulada de pui deasupra.
Valori Nutriționale
Remune contribuie cu: | ||
Calorii | 484.5 kcal | 222 kcal |
Proteine | 39.3 g | 9.6 g |
Carbohidrați | 37.9 g | 20 g |
Grăsimi | 20.3 g | 11.2 g |
REMUNE™ PIERSICI ȘI BRÂNZĂ DE VACI CU ROZMARIN ȘI MIERE
Potrivit pentru: disfagie
Ingrediente
200 mL Remune™ Piersici
100 g brânză de vaci
1 lingură de miere
Rozmarin
Instrucțiuni
Serviți Remune™ Peach cu brânză de vaci aromată cu rozmarin și miere. Pentru a pregăti preparatul, puneți mierea, o crenguță de rozmarin și 2 linguri de apă într-un castron potrivit pentru cuptorul cu microunde. Încălziți 1-2 minute la cuptorul cu microunde. Lăsați să stea cca. 5 minute. Scoateți rozmarinul. Amestecați 100 g brânză de vaci cu mierea infuzată folosind un mixer electric.
Valori Nutriționale
Remune contribuie cu: | ||
Calorii | 372.3 kcal | 222 kcal |
Proteine | 23.1 g | 9.6 g |
Carbohidrați | 35.6 g | 20 g |
Grăsimi | 15 g | 11.2 g |
REMUNE™ PIERSICI & CHIFLĂ CU SOMON ȘI AVOCADO
Potrivit pentru: mucozită
Ingrediente
Remune™ Piiersici
1 chiflă
1 avocado
70 g somon afumat
Instrucțiuni
Serviți Remune™ Piersici cu o chiflă cu somon și avocado. Tăiați chifla pe jumătate și acoperiți cu o jumătate de avocado feliat și aproximativ 70 g de somon afumat.
Valori Nutriționale
Remune contribuie cu: | ||
Calorii | 364.2 kcal | 222 kcal |
Proteine | 21.7 g | 9.6 g |
Carbohidrați | 21.2 g | 20 g |
Grăsimi | 21 g | 11.2 g |